Tudi letos je bilo zabavno …

Gorenja vas (OŠ Ivana Tavčarja), 24. 8. – 28. 8. 2015

Letošnjega športnega tabora, ki ga je organiziralo ŠD Blegoš, se je udeležilo nekaj več učencev kakor prejšnje leto. Dvaintrideset razigranih otrok je skupaj s štirimi učitelji preživelo pet športno obarvanih dni, ki so bili ravno pravšnji zaključek poletnih počitnic.

Aktivnosti, ki so jih učenci izvajali, so bile zelo raznovrstne. Večino časa so bili razdeljeni v mešane skupine po starosti, kjer so igrali rokomet, floorball, nogomet, odbojko in košarko, prav tako pa so tekmovali na turnirjih v badmintonu in namiznem tenisu. Če nam je bilo vreme naklonjeno smo to takoj izkoristili in se podali na kolo. Z deklicami smo se odpravili na Selo, da bi popoldne preživeli ob igranju odbojke na mivki, fantje pa so sončen dan raje izkoristili za kopanje v Kopačnici.

Nekatere večere smo preživeli na zunanjem igrišču ali v telovadnici, medtem ko druge kar v jedilnici, kjer so potekali turnirji v igri Enka. Zadnji večer pa je bil drugačen od ostalih, saj smo si ogledali prenos košarkarske tekme iz Stožic, hkrati pa smo se ob glasnem navijanju počutili kakor da smo zares del publike v dvorani.

Zadnji dan je bil še predvsem poseben, saj smo se takoj po pakiranju in prejemu majic s kolesi odpravili na Visoko, kjer smo skupaj z učitelji obeh osnovnih šol naše občine ter člani turističnega društva pobirali krompir, keterga del bo namenjen šolama. Sledila je zaslužena malica, nato pa odhod nazaj proti šoli, kjer smo posneli še zadnjo skupno fotografijo, se poslovili in si rekli nasvidenje v prihodnjem letu.

Zapisala: Dunja Pustavrh

IMG_6812

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)