Še zaključna misel ….

Dolenja Dobrava, 12. 6. 2023

Pozdravljeni!
Z občnim zborom ŠD Blegoša smo zaključili s športnim udejstvovanjem v tem šolskem letu. Da ne bo pomote – zaključili smo s tekmovanji, večino krožkov, pri pouku pa učenci še kar “športajo”.
Leto je bilo spet pestro. Učitelji so učence peljali na veliko različnih tekmovanj. Postavljenih je bilo kar nekaj rekordov šole. Glede na dogajanje v trenutni družbi in pri mladini, je to navdihujoče. Da se učenci še trudijo in da niso izgubili športne tekmovalnosti, da trenirajo, da obiskujejo krožke in posledično posegajo po najboljših mestih.
Pa tudi, če ne tekmujejo, je lepo videti, da otroci vzamejo doma žogo v roke ali lopar, da se usedejo na kolo in se zapeljejo po vasi, da rolajo, hodijo na sprehode in se igrajo z ostalimi otroci. Starši jih moramo pri tem vzpodbujati, ker za vsakega otroka se najde kakšna aktivnost. Šport je zdrav, čeprav se včasih pri njem tudi poškodujemo. 🙂

Dodajam vam povezave, do poročila občnega zbora in 10 najboljših športnikov šole po spolu ter povezavo do filmčka z dosežki naših učencev, ki je bil narejen za občni zbor.

Občni zbor
Film (na spletni strani ga najdete tukaj)

Uživajte zaslužene počitnice. Poskusite preživeti čim več časa zunaj, v naravi in čim manj pred različnimi zasloni. Spočijte se in si naberite novih moči za prihajajoče šolsko leto 2023/24.

Mojca Mezeg Drmota

 

(Skupno 251 obiskov, današnjih obiskov 1)